Voluntari

Vrei bilete gratuite la proiecția filmelor Banff de la tine din oraș, experiență de lucru în echipă și alte lucruri minunate?

Dacă da, atunci citește mai departe!

Banff World Tour România este foarte mult despre oameni și locuri deosebite!

Căutăm oameni din localitatea în care se desfășoară fiecare proiecție, care să se alăture echipei Banff România pentru a ne ajuta să transmitem vestea despre acest eveniment ”fenomen cultural” internațional la câți mai mulți iubitori de film, munte, natură și acțiune.

Voluntarii Banff joacă un rol cheie în a ne ajuta să oferim publicului din România un turneu de succes cu filmele festivalului Banff și abia așteptăm să cunoaștem și să lucrăm cu noi membri voluntari!

Dacă doriți să deveniți voluntar Banff, vă rugăm să rețineți că în acest moment mai avem un singur loc disponibil doar pentru proiecția din Cluj.

Așadar…

SE CAUTĂ:

membri voluntari în echipei Banff World Tour România pentru fiecare proiecție din țară.

MISIUNE

  • să răspândească în comunitatea lui, online și offline, știrea despre proiecția filmelor de la Banff în oraș
  • să împărtășească materiale promoționale (afișe, pliante) în magazinele outdoor locale, librării, săli de cățărare, grupuri de outdoor etc., precum și pe o varietate de platforme de socializare. 
  • să dea o mână de ajutor în timpul serii de proiecție dar nu-ți face griji, cu siguranță vei ajunge să vezi filmele – asta e partea cea mai bună!

PROFIL

Sociabil, accesibil, prietenos, iubitor de munte, activități în aer liber și aventură. 

Eventual, poate lucrezi la o sală de cățărare sau ești membru al unui club de munte ori pur și simplu mergi pe munte cât de des poți. Oh… și să aveți peste 18 ani!

RECOMPENSA

Pentru faptul că ne ajuți voluntar:

  • vei primi un tricou exclusiv Banff World Tour România 2024
  • o să primești acces gratuit la proiecția de filme și un bilet în plus pentru a invita un prieten

Suplimentar, o să beneficiezi de contract de voluntariat și posibilitatea să ni te alături și la alte proiecte viitoare în cadrul Asociației de Educație și Cultură Outdoor (AECO), organizatorul Banff România. 

Dacă ești interesat să aplici, ne-ar face plăcere să ne contactezi.

Apasă pe butonul APLICĂ ACUM și completează formularul online, ca să ne spui câte ceva despre tine și de ce ai vrea să te implici în festivalul de filme montane Banff în România.

Dacă ai fost voluntar la noi și ai pierdut legătura? Te rugăm să contactezi unul dintre membrii echipei.