Feedback

Ediția 2024

Spune-ne părerea ta despre proiecția Banff din acest an, în formularul de feedback.

Pentru alte informații, ne poți contacta direct.

Ediția 2023

Majoritatea filmelor au fost foarte bune, ce au pus probleme diferite, complexe, de la sporturi, locuri, până la modul de percepție a emoțiilor. Au transmis emoție, frumusețe, ne-au îmbogățit cultural și cel mai important au împărtășit experiența proprie, fiecare cu modul său de a se raporta la sine, la natură, la sportul pe care îl practică. 

Ceva complet autentic. Și puterea asta, esența se transmite privitorului, ca un imbold pentru a-și construi fiecare propria lume, prin propria percepție. Probabil în timp, publicul se va sedimenta, se va autoselecta dacă se va păstra această linie de calitate, non-comercială. Felicitări!

Un eveniment mult peste așteptări. A trecut o zi și încă sunt sub influenta acelei senzații extrem de plăcute din seara prezentării. Deja există stare de nerăbdare pentru următorul eveniment, eventual alte evenimente conexe.

A fost o experienta cu adevarat uimitoare, ce mi-a oferit motivatia sa aduc schimbari in viata de zi cu zi.

Ediția 2022

Va multumesc enorm ca ati adus aceste filme, am venit din Tg. Mures pentru eveniment. Nu stiam ce filme vor fi si m-au surprins enorm. Cand am auzit in trecut de The Ultimate Run, as fi dat orice sa vad filmul, deci a fost o extra surpriza. Multe scene m-au emotionat. A fost frumos, inspirational. Va multumesc inca odata.

Un eveniment care te ține în priză de la început până la sfârșit și te motivează să începi sau să continui să faci ce-ți place cu adevărat și să- ți urmezi visul și pasiunea!

Filmele au fost foarte bine alese, cu tematica diversa si captivanta. Felicitari!

Sunteti minunati, felicitari pentru organizare si suntem recunoscatori ca ati adus festivalul in Romania!

O experienta foarte placuta, în fiecare an. Mi-ar plăcea sa vad și filmele pe care nu le-ati selectat. 😉

Evenimentul a fost fain, am aflat de sporturi / tradiții de care nu știam. La cât mai multe filme data viitoare, de ce nu poate două zile.

Eu completez acest formular pentru a vă înștiința că există o comunitate foarte faină la Iași de oameni ai muntelui și ar fi minunat să veniți și aici. Vă vrem